Nog maar 2 dagen te gaan (jammer he ;-)) dus nog twee bieren om te proeven. Vandaag gaan we naar het midden van het land naar brouwerij de Leckere in Utrecht. Vorig jaar hadden we het blonde bier van deze brouwerij in het pakket zitten. Dit jaar is het hun bockbier geworden. Brouwerij De Leckere brouwt bieren voor levenslustige Nederlanders, die iedere dag lecker anders willen maken. Echte aanpakkers die de dag plukken en genieten van het leven. Mensen die er voor gaan en samen met anderen het leven willen vieren. Net als De Leckere, maken zij bewuste keuzes en zijn ze anders.

Provincie

Brouwerij
Naam bier
Bierstijl
Alcohol %
Categorie
Drinktemperatuur
Gisting

Utrecht

De Leckere, Utrecht
Rode Toren
Donker en Rijk
6,5 %
Bockbier
7 graden
Ondergietend



Extra informatie over de brouwer:

Rode Toren is de robijnrode Bock van Brouwerij De Leckere. De geuren van karamel en brood stijgen op vanuit het glas. De smaak is lichtzoet en een aangename bitterheid. Met dit ondergistende bier trotseer je iedere herfststorm! Bierbrouwerij De Leckere uit de Meern, gemeente Utrecht, is opgericht in 1997. De brouwers van De Leckere genieten van het leven! In hun moderne brouwerij brouwen zij met passie een hoop karakteristieke, onderscheidende en vooral ‘leckere’ bieren. Bier met een eigenzinnige smaak voor de hedendaagse genieter

1 reactie

  1. Dit is de tweede uit de adventskalender, die ik al eerder had gehad. Kruidige bok met caramel en een bittertje, die ik nog steeds oké en lekker vind.

Geef een opmerking

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *